No SSO cookie

Ford incepe productia noului Focus in Germania

voteaza
(0/ 0)
Ford incepe productia noului Focus in Germania
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford a inceput oficial productia noului Focus la fabrica din Saarlouis, Germania. Fabrica germana aniverseaza 40 de ani si va fi singurul producator al noului Focus pentru Europa de Vest.

 
 
Ford va produce la Saarlouis modelul sedan cu patru usi, modelul hatchback cu cinci usi si cel combi. Puternicul Focus ST dotat cu un propulsor de 2.0 litri capabil sa dezvolte 250 CP va intra in productie in 2012. Fabrica din Saarlouis a fost principalul producator de modele Focus inca de la lansarea primului model in 1998.

Ford a declarat ca fabrica germana produce zilnic 1.850 de unitati in trei schimburi. Saarlouis produce de asemenea si SUV-ul Ford Kuga. Pentru a pregati fabrica pentru noul model, Ford a investit 300 de milioane de euro. Aproximativ 100 de milioane de euro au fost investiti in noi roboti de ansamblare, 75 de milioane au fost investiti in unelte noi, iar 18 milioane au fost investiti intr-o tehnologie de vopsire cu emisii reduse.

Noul Ford Focus reprezinta dorinta americanilor de a produce o masina globala, renuntand la diferentierea modelelor in functie de piata de desfacere. Ford doreste ca noile modele sa fie universale pentru a fi mai usor de identificat.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

nasoale, cele mai naspa masini si ieftine ford

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1843 :: 22.11MB