No SSO cookie

Ford Evos Concept debuteaza si in SUA

voteaza
(0/ 0)
Ford Evos Concept debuteaza si in SUA
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford Evos Concept va fi prezentat si in SUA, la Los Angeles Auto Show.

 
 

Ford Evos Concept a avut premiera mondiala la Frankfurt Motor Sow, anul acesta, in septembrie. Acum a venit randul ca modelul sa dea ochii si cu publicul de pe piata-mama, adica in SUA, cu ocazia Los Angeles Auto Show, care va avea loc in perioada 18-27 noiembrie.

Interesant este faptul ca desi Ford nu are nici cea mai mica intentie de a produce vreodata Evos, acesta ramane un concept special, datorita faptului ca ofera o privire de ansamblu asupra perspectivelor stilistice pe care compania americana doreste sa le implementeze la nivel global, incepand inca de anul viitor.

Studiul ofera totodata si o avanpremiera a solutiilor tehnologice pe care le ofera Ford, dintre care cel mai important este sistemul care interactioneaza cu soferul si cu necesitatile acestuia.

"Masina ajunge sa te cunoasca si sa actioneze ca un asistent personal care poate sa preia o parte dintre actiunile de rutina pe care le faci zi de zi," a explicat Paul Mascarenas, seful diviziei tehnice Ford si conducatorul echipei care se ocupa de cercetare si inovatii, la nivel global.

"ConceptuL Evos schimba datele paradigmei interactiunii dintre masina si sofer. Viziunea noastra este aceea ca masina se poate adapta perfect soferului, ridicand actul sofatului la un nou nivel de personalizare si comoditate."


Prototipul Evos este pus in miscare de un sistem plug-in hibrid cu baterii lithium-ion, completat de un motor Atkinson de 2.0 litri.

Indiciul zilei, 12.11.2011, este : Evos

CLICK PENTRU A ADAUGA INDICIU

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de carmenflorin

wooooooooow!!! tot ce pot spune este ca arata suuuuuper!!!

scris de sims

cred ca va face fata asteptarilor americanilor

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.3709 :: 17.81MB