No SSO cookie

Frankfurt Prewiew: Ford Evos Concept

voteaza
(0/ 0)
Frankfurt Prewiew: Ford Evos Concept
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford pregateste urmatoarea generatie de masini cer va fi inspirata din Conceptul Evos

 
 

Ford se pregateste sa inceapa  un nou capitol in proiectarea vehiculelor. Iar masina care va fi considerata ca inspiratie pentru generatiile urmatoare este Evos Concept.

Ford foloseste conceptul Evos ca cobai pentru noul lor "limbaj de design la nivel mondial." Toate noile modele Ford, inclusiv crossover, hatchback si SUV-uri, se vor baza pe conceptul Evos.
Conform Ford, primul model care va folosi stilul Evos va fi produs inainte de sfarsitul anului. Vice President, Design and Chief Creative Officer  Ford Group, J Mays a declarat: "Primul rod al acestei viziuni va fi gata mai devreme decat ati putea crede – il veti vedea in aproximativ patru luni, mai degrabă decat in patru ani”.
Evos Concept are o  noua grila fata trapez inversat, vazuta pentru prima oara la noul Ford Focus ST. Designul dinamic al conceptului Evos este de aateptat sa raspunda la o noua generatie de cumparatori.

Evos Concept  are multe caracteristici unice, printre care un aspect care este putin probabil sa intre in productie: cele  patru usi stil gullwing.  Masina arata foarte bine ca concept, dar nu credem ca vom vedea noile masini bazandu-se pe ea.

Mai multe detalii vom afla la Salonul Auto de la Frankfurt, din septembrie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
2.7244 :: 17.81MB