No SSO cookie

Ford a lansat editia aniversara Transit SportVan

voteaza
(0/ 0)
Ford a lansat editia aniversara Transit SportVan
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford a lansat o editie aniversara a modelului Transit. Acesta este unul dintre cele mai populare modele din Marea Britanie. Pentru a sarbatori cei 45 de ani de succes, Ford a realizat aceasta editie limitata SportVan.

 
 
Modelulul Ford Transit si-a inceput productia in Langley, Marea Britanie in 1965. Inca de la lansare, modelul Transit a fost cea mai bine vanduta autoutilitara din Marea Britanie. Ford a decis sa lanseze 100 de exemplare a acestei editii limitate.

Transit SportVan se bazeaza pe modelul cu ampatament scurt. Acesta este dotat cu un propulsor TDCI Duratorq de 2.2 litri capabil sa dezvolteo putere maxima de 140 CP. Transmisia este una manuala cu sase rapoarte, iar tractiunea este una frontala. Ford a lansat prima data modelul SportVan in 2006 si a declarat ca este destiinat celor care doresc mai mult de la un Transit.

Pentru a se deosebi de celelalte modele, noul Transit SportVan este dotat cu jante de 18 inch, linii sportive, spoilere frontale/spate, praguri sportive, sistem de evacuare cu doua iesiri, ABS, ESP si lumini LED de zi. Interiorul a primit un sistem de navigatie nou, CD player cu magazie de sase CD-uri, comenzi pe volan, cruise control si volan imbracat in piele.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (2)

scris de Anonim

Pretul oficial e de 22.000 de lire si este disponibil doar in Marea Britanie din pacate, oricum putini ar fi disponibili in Romania sa dea atat de mult pe o "duba" Andrei

scris de Anonim

si cat costa ???

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2880 :: 17.79MB