No SSO cookie

Florentin Petre a castigat o cursa de automobilism in Bulgaria

voteaza
(0/ 0)
Florentin Petre a castigat o cursa de automobilism in Bulgaria
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fotbalistul roman Florentin Petre a obtinut o prima victorie in automobilism, intr-o cursa desfasurata in Bulgaria.

 
 

Chiar daca Florentin Petre este mult mai cunoscut ca fotbalist profesionist, noua sa pasiune pentru masinile de curse i-a adus weekendul trecut si primul loc intr-o competitie auto oficiala la volanul unui Renault Clio Super 1600.

 

Pista Haskova, etapa a doua din campionatul national de circuit al Bulgariei, a avut la start peste 40 de participanti. Aflat la volanul masinii sale de curse, un Renault Clio Super 1600, Florentin Petre a reusit sa se impuna fara probleme la finalul celor 12 tururi de pista, ocupand primul loc la clasa A6, la o diferenta de 30 de secunde fata de urmatorul clasat - campionul en-titre al Bulgariei la aceasta clasa. Circuitul de la Haskova masoara 3,12 km, iar cel mai bun timp inregistrat de Florentin pe un tur de circuit a fost de 1’ 44” 20.

 

Mai mult, Florentin a reusit o performanta remarcabila situandu-se pe pozitia a doua in clasamentul general al competitiei, imediat dupa Rumen Dunev- campionul Bulgariei din 2009 in cúrsele de circuit.

Extrem de cunoscut si iubit in Bulgaria datorita evolutiilor sale ca fotbalist profesionist la clubul CSKA Sofia, Florentin Petre s-a declarat foarte multumit de prestatia sa pe pista de la Haskova: “Am venit aici sa castig si sunt foarte multumit ca am reusit sa-mi ating obiectivul. Ma simt excelent la volan. Este prima cursa oficiala la care particip cu Renault Clio S1600 si am castigat! In plus, ma bucur ca am putut sa demonstrez fanilor mei de aici, din Bulgaria, ca pot sa fac performanta si ca pilot de raliu. Le multumesc ca au fost alaturi de mine si la acest gen de competitii si ii astept sa ma incurajeze si la celelalte etape la care voi participa. Urmatoarea cursa va fi cea de la Dracova, tot in Bulgaria, in perioada 5-6 iunie. Dupa aceasta, sper ca urmatoarea competitie sa fie in Romania, la o etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta.”


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1957 :: 22.17MB