No SSO cookie

Finala BMW X3 Games

voteaza
(0/ 0)
Finala BMW X3 Games
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

52 de echipe din 19 tari au concurat saptamana trecuta la finala internationala BMW X3 Games pentru marele premiu - trei modele BMW X3. Cele doua echipe care au reprezentat Romania s-au clasat la final pe locurile 32 si 34.

 
 
BMW are o experienta bogata in organizarea de competitii sportive. BMW Sailing Cup si BMW Golf Cup sunt cele mai importante competitii internationale dedicate sportivilor amatori in aceste discipline. Pornind de la aceasta experienta BMW Group a organizat BMW X3 Games - un concurs international cu un premiu deosebit de atractiv - trei modele BMW X3. Echipe de cate trei concurenti trebuiau sa acopere urmatoarele discipline: alergare, golf, schi, condus, biking si sailing.


Noul Sports Activity Vehicle se reflecta perfect in valorile celor sase sporturi propuse. BMW X3 se remarca printr-o dinamica specifica marcii, dar este si o referinta de versatilitate si toate motorizarile stabilesc valori record in segment in ceea ce priveste eficienta. Prin spatiul interior, performante si  agilitate este automobilul excelent pentru practicarea unor sporturi precum sailing sau schi.


Pentru BMW X3 Games s-au organizat preselectii nationale in 19 tari din Europa. In total au fost 15.000 de inscrieri. In Romania, din peste 700 de inscrisi, au fost selectati trei participanti. S-au calificat Gabriel Solomon la alergare si biking, Mircea Poiana la golf si condus si Dan Miron la schi si sailing. Romania avea sa fie reprezentata si de o echipa VIP compusa din Adrian Nanulescu la alergare si biking, Dan Condratov la golf si schi si Lucian Mindruta la condus si sailing.


Gazda BMW X3 Games a fost Geneva, o locatie ideala pentru o competitie atat de complexa. Evenimentul a stat sub semnul diversitatii prin varietatea probelor si a locatiilor de desfasurare. Diovonne Les Bains (FR) a fost spatiul de desfasurare pentru alergare, biking, condus si golf, partia de la Chamonix Mont Blanc (FR) a fost aleasa pentru schi, iar proba de sailing a avut loc pe Lacul Geneva.


Cele trei zile de concurs au fost foarte solicitante. Vremea a contribuit la dificultatea probelor, dar a crescut si nivelul de spectacol - ploaia pe terenul de golf a aratat dedicatia participantilor, soarele puternic a facut partia de pe Camonix Mont Blanc foarte dificila, in timp ce lipsa vantului pe Lacul Geneva a dus la mai multe provocari pentru participantii la sailing.


S-a remarcat Gabriel Solomon care reusit sa parcurga cei 13,4 km ai probei de alergare in numai 44 minute si 45 secunde pentru a se clasa pe locul 4 la final. Exceptionala a fost si prestatia lui Lucian Mandruta la sailing. Urmarit de ghinion la calificari atunci cand, din cauza lipsei vantului doua din trei curse au fost suspendate iar prima cursa a fost scurtata, Lucian a pierdut calificarea in finala mare la numai o pozitie. A reveni insa in forta si a incheiat finala mica pe prima pozitie.


La finalul competitiei echipele romanesti s-au clasat pe pozitiile 32 si respectiv 34. A fost insa o competitie deosebit de interesanta care a adus in prim-plan o serie de sporturi care s-au dovedit foarte spectaculoase, dar care insa nu beneficiaza inca de atat de multa atentie in Romania.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4270 :: 22.12MB