No SSO cookie

Filmul Honda - Live Every Litre

voteaza
(0/ 0)
Filmul Honda - Live Every Litre
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Live Every Litre este un proiect documentar activat de social media in Europa ce a incurajat oamenii sa isi prezinte visul lor pe www.liveeverylitre.com , unde publicul putea sa isi voteze povestile.

 
 
 Filmul documentar creat cu suportul publicului si activat prin social media, Live Every Litre, isi va face debutul in locatii unice simultan, iar premiera virtuala va avea loc pe 21 Iulie la orele 22:00 (GMT+2). Live Every Litre a fost filmat pe parcursul lunilor mai si iunie in toata Europa si a fost regizat de Claudio Von Planta (Long Way Down si Long Way Round cu Ewan McGregor).


Premiera Live Every Litre va avea loc in Londra, intr-o locatie secreta, unde toate personajele peliculei se vor aduna sa vizioneze filmul documentar impreuna cu invitatii speciali. Evenimentul se va transmite simultan, in exclusivitate pe site-ul www.liveeverylitre.com via Live Every Litre Screening Room, un cinematograf conectat virtual, unde comunitatea online va putea viziona premiera si interactiona cu alti utilizatori. Ambele evenimente vor fi organizate si gestionate de catre organizatia londoneza de film de scurt metraj Future Shorts.

Pe langa premiera filmului documentar Live Every Litre, proiectia va fi imbunatatita cu o serie de elemente „experimentale” ce vor aduce la viata povestile si excursiile facute de-a lungul calatoriei. Un debut al spectacolului burlesc, prezentat in exclusivitate de “Agentul Lynch”, va fi doar un element al experientei cinematografice. Premiera Live Every Litre va prezenta de asemenea spectacole redate de cateva din formatiile muzicale si interpreti a caror muzica aduce la viata coloana sonora a peliculei.
 

Inainte si in timpul filmarilor, formatiile si artistii au fost incurajati sa isi prezinte piesele pentru ca actorii sa se regaseasca in stari, emotii si situatii prezente atat in filmele de scurt metraj cat si in filmul documentar. Un numar foarte mare de piese a fost incarcat din toata Europa, iar producatorii au avut dezbateri lungi in alegerea pieselor potrivite povestilor extrem de variate. La premiera londoneza din 21 Iulie Emi Green, Live Like Lions, Revere, This is Lindsey si Solid State isi vor canta piesele ce fac parte din coloana sonora a filmului documentar Live Every Litre. Alaturi de ei, vor participa SoulVision, cei doi DJ din Somerset, UK, alesi de Claudio von Planta sa ia parte la proiect si sa apara in unul din filmele de scurt metraj, in misiunea lor de a anima cluburile din Barcelona. Regizorul de film Claudio Von Planta este incantat de faptul ca premiera filmului va fi lansata intr-un mod atat de inovativ, comentand: “Am adunat un numar foarte mare de admiratori in proiect pe durata procesului de recrutare, votand si filmand in etape, iar faptul ca ei pot viziona in premiera filmul documentar in spatiul virtual, simultan cu evenimentul in desfasurare Live Every Litre, este un lucru exceptional. Sunt singur ca vom gasi fani noi, oameni care probabil s-au integrat la sfarsitul proiectului sau au descoperit proiectul Live Every Litre prin filmele incarcate de noi pe YouTube. Este intodeauna interesant pentru un regizor sa isi vada lucrarea pusa in fata oamenilor pentru prima data, pentru a evalua reactiile fiecaruia prezent.”

Live Every Litre este un proiect documentar activat de social media in Europa ce a incurajat oamenii sa isi prezinte visul lor pe www.liveeverylitre.com , unde publicul putea sa isi voteze povestile. Cele mai bune calatorii au fost alese, iar participantii au fost invitati sa ia parte la odiseea pan europeana, unde si-au trait experientele la volanul noul hybrid Honda CR-Z. Peste 1 000 de aplicatii au fost primite din peste 28 de tari, iar participantii au venit din tari ca Spania, Germania, Elvetia, Marea Britanie si Romania. Filmarile au durat peste 38 de zile, incepand din Olanda, continuand prin Germania, Elvetia, Italia, Franta, Spania, Portugalia si terminandu-se pe circuitul Nurburgring din Germania.

Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1765 :: 22.12MB