No SSO cookie

Fiat îsi va reînnoi modelele pâna în 2004

voteaza
(0/ 0)
Fiat îsi va reînnoi modelele pâna în 2004
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fiat Auto va efectua, până anul viitor, câte un face-lift la toate dintre modele sale pe care nu intenţionează să le înlocuiască în următorii doi ani, informează AutomotiveNews.

 
 
[poza1s] Această strategie va afecta nouă dintre modelele companiei, în următoarele 15 luni.
Primele dintre modele care vor îmbrăca un nou design sunt Alfa Romeo GTV Coupe Spider, în luna mai a acestui an, Fiat Punto, în luna iunie, şi modelele Alfa Romeo 156 şi 166, în septembrie şi, respectiv noiembrie.
În 2004, câte o nouă variantă, redesenată, va veni pentru modelele Fiat Stilo şi Multipla, în iunie, Fiat Palio family, după jumătatea anului, şi Alfa Romeo 147, în iulie.
[poza2s]Ca mulţi alţi producători auto, şi Fiat înjumătăţise intervalul de producţie al unui model, însă această hotărâre a fost revocată de conducerea actuală a companiei, astfel că primele modele restilizate ale companiei sunt gata să fie lansate pe piaţă.
De asemenea, Fiat va lansa, în septembrie, noul model Gingo, care va înlocui Panda, model care va ieşi din producţie în luna iulie. Gingo va suplini şi ieşirea din producţie a lui Seicento, automobil care nu va mai fi produs începând cu vara anului viitor.
[poza3s]Singura excepţie a companiei italiene în politica de reînnoire a modelelor va afecta Lancia Thesis, model care a înregistrat vânzări mult mai scăzute faţă de speranţele companiei, astfel că aceasta va părăsi liniile de asamblare.
În schimb, Lancia va lansa trei noi modele în următoarele 30 de luni, între care Ypsilon va intra pe piaţă în noiembrie 2004.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1392 :: 17.76MB