No SSO cookie

Fiat isi rascumpara actiunile Ferrari

voteaza
(0/ 0)
Fiat isi rascumpara actiunile Ferrari
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fiat isi exercita o clauza contractuala si rascumpara cele 5% din actiunile Ferrari vandute in Abu Dhabi.

 
 
Cei de la Ferrari au fost cu siguranta dezamagiti de rezultatul final din Campionatul Mondial de Formula 1, al carui deznodamant a avut loc in Abu Dhabi, insa italienii au plecat cu un cadou. In fine, un cadou pentru care au scos bani din buzunar!


Potrivit surselor, firma-mama Fiat si-a exercitat o clauza contractuala si a rascumparat cele cinci procente  in actiuni Ferrari pe care le vanduse in urma cu cinci ani firmei de investitii Mubadala, din Abu Dhabi.


Cel 122 milioane Euro cheltuite acum, se petrec intr-un moment cel putin interesant. In primul rand compania tocmai si- deschis cel mai mare parc de distractii, Ferrari World, tocmai in Emirate. In al doilea rand, stirile privind weekend-ul Grand Prix-ului din Abu Dhabi. In al treilea rand, exista cateva zvonuri care sustin ideea ca Fiat va dori sa vanda, intr-un viitor nu foarte indepartat, 49% din actiunile Ferrari.

Ar putea fi actiunea de rascumparare a celor 5% un pas premergator in vederea vanzarii de amploare, cea a 49% din actiuni?

Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2167 :: 22.11MB