No SSO cookie

Fiat divorteaza de Yamaha

voteaza
(0/ 0)
Fiat divorteaza de Yamaha
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fiat si Yamaha au intrerupt parteneriatul avut in cadrul MotoGP, odata cu inceputul sezonului 2011.

 
 
Toate lucrrile bune se sfarsesc intr-o buna zi. La fel s-a intamplat si cu parteneriatul dintre Fiat si Yamaha, care au colaborat in cadrul competitiei MotoGP. Ba mai mult, aceasta colaborarea a adus nenumarate succese, inca din anul 2007, cand Fiat si-a inceput campania de sponsorizre a echipei Yamaha.


Motivul principal, care dealtfel este si unicul, care a stat la baza incetarii colaborarii, vine din partea Fiat, care-si retrage sprijinul datorita lipsei unui motociclist italian in saua celor de la Yamaha. Valentino Rossi, se stie, este bine ancorat la ghidonul unui Ducatti, iar faptul ca Yamaha a castigat titlul in 2010 cu un pilot spaniol, Jorge Lorenzo, pare sa nu fie tocmai pe placul sponsorului italian.


Astfel ca, Yamaha va incepe sezonul 2011 fara un sponsor major alaturat numelui sau, cu acelasi Lorenzo, si americanul Ben Spies, pe post de prim calareti, in timp ce Fiat se alege cu regretul ca nu-si poate cheltui banii in beneficiul renumelui italian.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1620 :: 17.78MB