No SSO cookie

Fiat Albea s-a lansat si în România

voteaza
(0/ 0)
Fiat Albea s-a lansat si în România
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania AutoItalia, importator autorizat al mărcilor Fiat, Alfa Romeo, a lansat, miercuri, noul model de berlină Fiat Albea, pentru care estimează vânzări de 150-200 de unităţi în acest an, a declarat site-ului www.masini.ro Herbert Stein, directorul societăţii.

 
 
[poza1s]Noul model Fiat Albea este un automobil destinat familiei şi se încadrează în segmentul de piaţă C, din care mai fac parte Renault Clio Sedan, Skoda Fabia Sedan, Seat Cordoba sau Ford Focus Sedan. Albea este produs în Turcia şi este destinat pieţelor emergente, România fiind a treia ţară în care acesta este disponibil, după Turcia şi Polonia.
Caracteristica principală a maşinii este spaţiul interior şi un design deosebit, meritul principal în acest sens revenindu-i cunoscutului designer italian Giugiaro. Albea dispune de cel mai încăpător portbagaj din cadrul clasei din care face parte, cu un volum de 515 litri.
[poza2d]Gama de motorizări a acestui model include trei propulsoare pe benzină, de 1,2 litri 8V de 60 CP, de 1,2 litri 16V de 80 CP şi de 1,6 litri 16V de 103 CP, care au un consum mediu de carburant cuprins între 5,7 şi 6,5 litri/100 km.
Variantele de echipare ale Albea sunt tot în număr de trei, SL, EL şi HL, între dotările standard ale maşinii fiind incluse, servodirecţie, volan reglabil pe înălţime, geamuri electrice faţă, sistem antifurt CODE, sistem anti-incendiu, airbag şofer şi sistem de ventilare cu recirculare a aerului.
[poza3s]O noutate în dotările standard o constituie sistemul FOLLOW ME HOME, care permite ca farurile să rămână aprinse încă 30 de secunde, facilitând conducătorul să iasă din garaj sau să intre în casă.
Între opţionale, modelele Albea pot fi echipate cu ABS+EBD, aer condiţionat şi radio CD Bosch cu 6 difuzoare. În funcţie de varianta de dotare, preţurile CIP ale acestui model sunt între 7.995 şi 9.870 de euro.
[poza4s] [poza5d]

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1384 :: 17.76MB