No SSO cookie

Fiat 500L - Detalii oficiale

voteaza
(0/ 0)
Fiat 500L - Detalii oficiale
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Fiat revin cu detalii noi despre modelul 500L. Acesta este un model interesant si putin mai mare decat modelele cu care ne-au obisnuit cei de la Fiat. Daca sunteti curiosi si doriti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Dupa varianta in trei usi a celebrei masini, cei de la Fiat ne ofera si varianta in cinci usi, 500L.
Aceasta versiune are 414 cm lungime, 178 cm latime si 166 cm inaltime. Datorita dimensiunilor mai mari, producatorul a fost nevoit sa actioneze putin si la nivelul designului, insa acest lucru nu a stat in cale.Masina are un design mai impunator si elegant, exact cum ne asteptam din partea celor de la Fiat. Cat despre partea de performanta, masina va avea sub capota fie un motor Twin Air de 0.9 litri, fie un motor de 1.4 litri pe benzina. In plus, veti putea opta si pentru MultiJet de 1.3 ltri. Ramane sa vedem cat va costa aceasta masinuta. Pana atunci va invitam sa urmariti materialele video de mai jos si imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3049 :: 17.79MB