No SSO cookie

Fiat 500 Rosso Corsa: editie limitata pentru Germania

voteaza
(0/ 0)
Fiat 500 Rosso Corsa: editie limitata pentru Germania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fiat a pregatit o versiune limitata doar pentru piata germana.

 
 
Cei de la Fiat au pregatit o editie limitata numita Fiat 500 Rosso Corsa, rosul fiind culoarea reprezentativa pentru masinile de curse italiene. Aceasta editie limitata va fi produsa intr-un numar de 250 de unitati.

Spre deosebire de modelele standard, aceasta editie limitata va primi un rosu special, un set de jante de 16" cu insertii rosii, blocuri optice cu bi-xenon, un sistem audio performant, interior de piele si etrieri vopsiti in rosu.

Printre dotarile speciale se anumera si o placuta de aluminiu pe care este inscriptionata seria de productie si insertii cu inscriptia Rosso Corsa.
Modelul Fiat 500 Rosso Corsa este disponibil in Germania cu propulsorul pe benzina de 1.4 litri care dezvolta 100 CP, pretul de achizitie este de 19.500 de euro.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1861 :: 22.03MB