No SSO cookie

Ferrari va prezenta la Paris un California "verde"

voteaza
(0/ 0)
Ferrari va prezenta la Paris un California
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Paris se va prezenta la Salonul Auto de la Paris cu un model California ecologic. Datele existente arata ca noua versiune nu va fi un hibrid.

 
 

Zvonurile de pe piata auto sugereaza ca Ferrari se va prezenta un California ecologic la Salonul Auto de la Paris. Detaliile sunt aproape inexistente, insa se banuieste ca noua versiune a modelului California nu va fi un hibrid.


Se pare ca noul model va prezenta un sistem de injectie directa, o serie de alte componente ale motorului care sa aduca economie de combustibil si un sistem de regenerare a energiei consumate la franare.


Noul California ecologic va face parte din strategia marcii italiene sa taie cu 40% emisiile de carboni si sa imbunatateasca consumul cu 30%, in perspectiva noilor norme europene de poluare, valabile din 2012.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1940 :: 22.17MB