No SSO cookie

Ferrari va lansa un model nou in fiecare an

voteaza
(0/ 0)
Ferrari va lansa un model nou in fiecare an
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ferrari si-a prezentat planul de dezbvoltare pana in 2014.

 
 
Amadeo Felisa, CEO-ul Ferrari, a declarat ca Ferrari planuieste sa imbunatateasca modelele prin rotatie. Producatorul italian doreste sa foloseasca doua modele de performanta si doua GT-uri. Un model va fi schimbat complet sau va primi imbunatiri ale sasiului, propulsorului si al designului tot la patru ani.

Ferrari va schimba modelele prin rotatie, fapt care inseamna ca va imbunatati in fiecare an gama de modele. La acestea se adauga si variantele Scuderia si Spider. Italienii planuiesc sa lanseze modele precum Ferrari Enzo tot la 10 ani. Momentan modelele GT sunt California si 612 Staglieti, iar modelele de performanta sunt Ferrari 458 Italia si 599 GTO.

Modelele Staglieti si 599 vor fi inlocuite in 2011, respectiv in 2012. Planul ales de Ferrari va fi folosit pana in 2014, dar se pare ca pana atunci nu va lansa nici un model hibrid. Amadeo Felisa a declarat va mai dura trei ani sa finalizeze dezvoltarea sistemului electric si inca doi pentru a putea fi implementat de toate fabricile Ferrari.

Acesta a concluzionat ca motoarele electrice vor fi o necesitate pe viitor datorita normele de consum si poluare, dar Ferrari va gasi o solutie prin care performantele sportive sa nu aiba de suferit.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2619 :: 22.05MB