No SSO cookie

Ferrari va investiga incendiile aparute la 458 Italia

voteaza
(0/ 0)
Ferrari va investiga incendiile aparute la 458 Italia
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ferrari a anuntat ca va investiga cazurile de incendii aparute la supercarul 458 Italia, pentru a stabili clar daca exista sau nu o eroare de constructie.

 
 

Ferrari 458 Italia, ultimul model lansat de Calutul Cabrat, s-a remarcat de la prima vedere ca un supercar  (INDICIU) incredibil din toate punctele de vedere. Insa, noul 458 Italia are in acest moment o problema serioasa de credibilitate.

Zilele trecute a fost consemnat un al zecelea exemplar care a luat foc, un motiv de ingrijorare pentru clientii acestui model Ferrari dar si pentru compania italiana. Ferrari a reactionat si a anuntat ca va investiga cauza incendiilor aparute in compartimentul motorului.


Conform rapoartelor venite, exista trei locuri diferite de unde au pornit incendiile la Ferrari 458 Italia, nefiind gasita nicio legatura intre ele. Este un motiv important care ii face pe specialistii Ferrari sa nu excluda vina soferilor in cazul incendiilor de pe 458 Italia. In alta ordine de idei nu este exclusa posibilitatea ca modelul Ferrari 458 Italia sa sufere de o eroare de proiectare care sa cauzeze aceste incendii.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (2)

scris de Anonim

masina arata super,arfi bine sa arate si putin interioru.daca sunt probleme la partea tecnica nu mai suna bine,trebuie remediata si rezolvata problema pentruca modelu e cel mai tare la ferrari

scris de Anonim

cateroti are cate tevi are cate scaune are cat costa

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1808 :: 22.04MB