No SSO cookie

Ferrari Store a implinit 1 an!

voteaza
(0/ 0)
Ferrari Store a implinit 1 an!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Primul Ferrari Store din Romania a implinit, pe 5 decembrie, un an de la inaugurare. Singurul magazin din tara noastra dedicat Calutului Cabrat a cunoscut un real succes in randul pasionatilor de produse Ferrari care vor fi rasplatiti pentru fidelitate cu discounturi substantiale.

 
 
Lansat de catre Forza Rossa pe 5 decembrie 2009, Ferrari Store a fost conceput ca un spatiu prin care iubitorii marcii sa se poata apropia de universul Ferrari. Dezvoltat pe trei niveluri, cu o suprafata de 450 de metri patrati si o arie expozitionala generoasa, magazinul din Calea Victoriei le-a permis fanilor si curiosilor sa faca o incursiune continua printre colectiile originale ale brandului.


Sutele de produse, de la colectii de haine, incaltaminte, cosmetice, echipamente sportive sau machete si accesorii  s-au bucurat de popularitate in randul clientilor care au pasit pragul Ferrari Store sau au accesat magazinul online: www.ferraristore.ro. in topul celor mai bine vandute produse, bicicletele pentru copii Colnago, ceasurile Paddock din fibra de carbon si celebrii pantofi Tod's au fost vedetele anului 2010.
Ferrari vine in acest sezon cu o colectie de haine si de accesorii pentru schi care pune accent atat pe eleganta cat si pe setea de performanta. O serie de pulovere din cele mai rafinate tesaturi (lana sau casmir) in culori si modele diverse, abia asteapta sa fie imbracate atat de doamne cat si de domni.
In plus, o gama intreaga de schiuri si accesorii sunt pregatite sa zboare pe partie cu viteza unui bolid pe sosea. Pentru realizarea lor, Ferrari a colaborat cu unul dintre cei mai cunoscuti producatori de echipamente de schi din lume: Dynastar. La fel si pentru realizarea claparilor Ferrari care sunt realizati in colaborare cu Lange, un alt lider in productia de echipamente de schi.


Si pentru ca Ferrari Store doreste sa aniverseze un an de existenta pe piata alaturi de clientii sai, acestia vor beneficia de reduceri de 20% pentru orice produs achizitionat in perioada 6 - 11 decembrie.
In luna decembrie, Ferrari Store va fi deschis de luni pana sambata intre orele 10.00 – 21.00, iar duminica intre 10.00 – 16.00. In zilele de 25 si 26 decembrie 2010, precum si in zilele de 1, 2, 3, 4 ianuarie 2011 va fi inchis. Persoanele care doresc sa achizitioneze anumite produse, pot merge in perioada 3 - 4 ianuarie 2011 la showroom-ul din Otopeni-Ilfov, de pe Calea Bucurestilor, nr. 253A, tel. 021.313.92.96.


Despre Ferrari Store

Ferrari Store este cel mai mare din Estul Europei si al doilea ca dimensiune de pe continent, dupa cel din Milano. Magazinul din Bucuresti este dezvoltat de Studioul Iosa Ghini din Italia. Spatiul este proprietate a Forza Rossa. Romania completeaza lantul Ferrari Store din Roma, Venetia, Milano, Londra, Barcelona, Atena, San Francisco, Miami, Macao si Dubai.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2001 :: 22.11MB