No SSO cookie

Ferrari si Lamborghini raman la propulsoarele V12

voteaza
(0/ 0)
Ferrari si Lamborghini raman la propulsoarele V12
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oficialii Lamborghini si Ferrari au declarat ca noile modele de varf vor fi dotate cu propulsoare V12.

 
 
Cu toate ca acum cateva saptamani oficialii Ferrari declarau ca s-ar putea sa treaca la propulsoare V6 si V8 supraalimentate, cele mai noi informatii indica faptul ca Ferrari si Lamborghini vor pastra pentru noile modele de varf propulsoarele V12. Amedeo Felisa a declarat ca noul Enzo va fi dotat cu un propulsor V12 care e posibil sa fie folosit impreuna cu unul electric.

Acesta a spus ca Ferrari doreste sa dezvolte tehnologia hibrida tocmai pentru a putea pastra propulsoarele V12. Clientii Ferrari sunt fanii motoarelor V12, iar trecerea la un V8 sau V6 supraalimentat ar reduce interesul fata compania italiana.

Stephan Winkelmann a declarat ca Lamborghini nu va folosi tehnologia supraalimentata. Noile modele Lamborghini vor folosi materiale extrem de usoare, lucru care va reduce emisiile de CO2 si consumul. Un astfel de model a fost Gallardo Superleggera, lansat anul acesta la Geneva.


Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2322 :: 22.18MB