No SSO cookie

Ferrari nu va construi niciodata un model cu 4 usi

voteaza
(0/ 0)
Ferrari nu va construi niciodata un model cu 4 usi
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Amedeo Felisa, CEO Ferrari, a declarart ca Ferrari nu va construi niciodata un model cu 4 usi.

 
 

Ferrari nu are absolut nicio intentie de a construi un model cu patru usi, conform declaratiilor date de Amedeo Felisa, CEO Ferrari, pentru Autocar. Amedeo Felisa a pronuntat cuvantul “niciodata” cand a fost intrebat de un model cu patru usi.


Mostenirea istorica a marcii italine si simplul fapt ca Enzo Ferrari, fondatorul companiei, nu ar fi aprobat un model cu 4 usi au fost pricipalele argumente ale boss-ului Ferrari. Faptul ca Ferrari a produs in cei 60 de ani doar masini cu doua usi este un argument solid, insa pe langa problema numarului de usi se ridica si problema motorizarilor hibride, pe care Ferrari va fi nevoita sa le adopte in viitorul apropiat.


Amedeo Felisa sustine ca motorizarile hibride vor aparea pentru a satisface legislatia insa pentru un Ferrari cu patru usi a declarat ca exista asa ceva si se numeste Maserati. Astfel, modele ca Porsche Panamera sau Aston Martin Rapide nu va exista un rival din Maranello.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1733 :: 22.17MB