No SSO cookie

Ferrari a declarat ca 20% din clientii chinezi sunt femei

voteaza
(0/ 0)
Ferrari a declarat ca 20% din clientii chinezi sunt femei
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Piata auto chineza este intr-o continua dezvoltare, iar producatorii auto se intrec pentru a le acorda chinezilor importanta cuvenita.

 
 
Producatorii de masini au inceput o politica interesanta. Acestia incep sa acorde din ce in ce mai multa importanta posibililor clienti chinezi. Cea mai clara dovada este Salonul Auto de la Beijing, unde unii producatori au lansat in premiera mondiala modele noi sau concepte. Ferrari a lansat noul Ferrari 599 GTO, BMW a lansat conceptul Gran Coupe, MG a lansat Conceptul Zero, iar Hyundai a lansat noul Accent.

Unii producatori precum Lamborghini si Bentley au lansat editii limitate doar pentru clientii chinezi. Oficialii Ferrari au declarat ca au ales China pentru a lansa noul Ferrari 599 GTO datorita vanzarilor din 2009. Ferrari a comercializat anul trecut 220 de modele, dintre care 20% au fost cumparate de femeile de afaceri chineze.

China are peste 400 de milionari, printre care se numara si femei de afaceri de succes. Comparativ cu China, in restul lumii doar 5% din modelele Ferrari sunt cumparate de femei, iar acestea sunt cu aproximativ 10 ani mai in varsta decat femeile chineze. CEO-ul Ferrari a declarat ca Ferrari a dorit sa le demonstreze clientilor din China cat sunt de importanti, asa ca au decis sa lanseze noul 599 GTO la Beijing.

Modelul 599 GTO va fi produs in doar 600 de unitati. Acesta este un model de strada bazat pe 599XX, care este un model de circuit. Lista de asteptare pentru un model Ferrari 599 GTO este de doi ani. Oficialii Ferrari au declarat ca piata chineza este una foarte importanta si ca in urmatorii 3-4 ani, vanzarile Ferrari ar putea ajunge la 300-400 de unitati pe an.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1744 :: 22.18MB