No SSO cookie

Ferrari 458 Spider lansat oficial in Romania

voteaza
(0/ 0)
Ferrari 458 Spider lansat oficial in Romania
Noutati-auto · · 11 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Evenimentul a avut loc la reprezentanta oficiala Ferrari din Otopeni. Modelele Spider de la Ferrari cunosc un mare succes in Romania, cele 10 unitati 458 Spider, alocate tarii noastre, fiind deja vandute la ora lansarii modelului.

 
 

La doar doua luni de la Premiera Mondiala (Maranello) si de la lansarea oficiala a modelului, la Salonul Auto de la Frankfurt, Ferrari 458 Spider a fost prezentat oficial astazi si in Romania. Evenimentul a avut loc la Showroom-ul Ferrari din Otopeni in fata a numerosi jurnalisti prezenti cu aceasta ocazie.


Forza Rossa, reprezentantul oficial Ferrari in Romania a pregatit publicului o surpriza, prin amplasarea in showroom a mai multor generatii de modele convertibile (F360 Modena Spider, F430 Spider, F430 Scuderia Spider 16M si Ferrari California), pentru a retrai evolutia, emotia si succesul pe care le-au reprezentat fiecare din aceste superbe automobile. (vezi galeria foto)

Dupa o scurta introducere, noul Ferrari 458 Spider si-a facut aparitia intr-un mod spectaculos, avandu-l la bord pe pilotul Claudiu David (vezi galeria foto), despre care nimeni nu mai intelege nimic, fiind ba pilotul BMW, ba trainer MINI, ba pilot de prezentare Ferrari, ba imbracat in salopeta sport cu sigla Ford.

In Romania, automobilele decapotabile de la Ferrari se bucura de un mare succes: "Fiind o tara in care verile sunt calduroase si profitand de superbul litoral sau de drumurile sinuoase si spectaculoase de munte, dar si in orase, clientii nostri sunt foarte atrasi de modelele decapotabile precum California sau seria Spider a gamei sport. Este un lifestyle, o tendinta, date fiind senzatiile unice procurate de curentul de aer sau de sunetul inconfundabil al motorului", a declarat Camelia Bazac, CEO Forza Rossa (vezi galeria foto). Probabil acesta o fi si motivul pentru care, Romania, desi considerata o tara saraca, a epuizat deja stocul alocat, in numar  de 10 unitati Ferrari 458 Spider, care erau deja vandute la ora prezentarii oficiale a masinii in Romania.

Derivata din modelul 458 Italia (distinsa cu mai multe premii internationale printre care Motorul Anului 2011 sau castigator al Cupei Intercontinentale Le Mans in anduranta), 458 Spider este echipata cu un acoperis rigid retractabil. Timpul de deschidere este de doar 14 secunde, iar acest sistem inovator este cu 25 kg mai usor decat versiunea soft-top a modelelor precedente. Motorul are 570 cai putere, performante de 3,4 sec pentru 0-100 km/h si o viteza de top de 320 km/h. Datorita ergonomiei in cockpit si a conceptului anti-turbulente, pasagerii pot purta o discutie chiar si la 200km/h.  

"In cel mai dificil an al crizei financiare, asa cum se intrevede a fi 2012, a vinde masini sport de peste 200,000 EUR este o mare provocare. Asa cum am dat dovada pana in prezent, provocarile fac parte din metabolismul Forza Rossa", a incheiat Camelia Bazac.

 

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (11)

scris de bogdan7817

chiar si in perioada asta de criza tot cred ca stocul acordat Romaniei de 10 bucati e prea mic si nu m-ar mira ca alti romani sa-si procure Ferrari-ul dorit din alte surse

scris de ovyy

Eu as merge pe Lamborghini , arata bine si Ferrari 458 Spider, dar Lamborghini Aventador este mai presus, cum spuneau si unii jurnalisti - este o masina nebuna.

scris de ianis28

Arata asa cum ma asteptam...foarte tare .Un model ce ma incanta.Nici Lamborghini nu e mai prejos insa Ferrari ramane in topul preferintelor.

scris de cameluss

Ferrari 458 Spider va fi un real succes ,,

scris de sims

pe bune daca in perioada de criza la noi nu se achizitioneaza mai degraba masinile scumpe decat cele ieftine.

scris de cameluss

o adevarata bijuterie

scris de sims

cu adevarat deosebita

scris de pictorita

superba masina,visul meu

scris de carmenflorin

Ferrari este o masina superba oricine si-ar dori o asemenea masina

scris de ovyy

La noi se cumpara masinile scumpe daca cele 10 unitati 458 Spider, alocate tarii noastre, au deja vandute la ora lansarii modelului. Dintre modelele sport, Ferrari nu este favoritul meu, cred ca mai reusit este Lamborghini.

scris de VaKe

O bijuterie pe roti, ce altceva putea sa fie :)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4215 :: 22.15MB