No SSO cookie

Fenix Automotive isi uneste fortele cu Arrinera Automotive

voteaza
(0/ 0)
Fenix Automotive isi uneste fortele cu Arrinera Automotive
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noua companie auto a lui Lee Noble, Fenix Automotive in colaborare cu polonezii de la Arrinera Automotive vor crea noi supermasini.

 
 

Lee Noble nu este un novice in afacerile cu supermasini, el fiind implicat in trecut intr-o serie de societati  de  automobile exotice.

Dupa fondarea societatii Supercars Noble, Lee Noble a fost una dintre persoanele ce au stat la baza creerii M600. Dupa ce a vandut compania acum cativa ani, Noble a mers mai departe si a deschis o noua societate in Africa de Sud: Fenix Automotive.

Acum, se zvoneste ca  Noble a devenit partener cu un alt constructor de masini exotice, Arrinera Automotive din Polonia. Scepticismul  privind productia supermasinii Arrinera Venocara a fost justificat, dupa ce  masina a fost lansata acum cateva luni, din cauza lipsei de fonduri substantiale pentru a sprijini intregul proiect. Dar acum, ca a intrat in joc Noble  - care se pare ca a cumparat  cinci procente din companie - intregul proiect Venocara pare sa fie realizabil.

Primul pas pentru aceasta colaborare va fi vanzarea a 50 % din compania Fenix catre Arrinera si crearea de supermasini de catre fiecare din cei doi parteneri, pentru a crea o retea puternica de supermasini pe viitor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5267 :: 17.8MB