No SSO cookie

Fast and Furious 6 va fi lansat în 2013

voteaza
(0/ 0)
Fast and Furious 6 va fi lansat în 2013
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Franciza Fast and Furious – cinci succese de box office până acum.

 
 

Când capete mari de la Hollywood s-au reunit în 2001 pentru a pune la cale  împreună realizarea unui film despre cursele de stradă, nu credem că s-au gândit ca vor da naştere la cinci succese de box office.

Fast and Furious 5 doar a intrat în cinematografe pe 29 aprilie 2011 şi în primul week-end a facut 86,198,765 dolari. Până în prezent, franciza Fast and Furious a urcat la 600 milioane dolari, iar acum, NBC Universal se pregăteşte de cel de-al 6-lea film.

Zvonurile sugerează că Fast and Furious 6 va fi lansat în 24 mai 2013.

Cu ceva timp în urma, Universal a promis că filmul va evolua de la un film saturat cu maşini la un film de acţiune cu maşini. Ceea ce va întâmpla în cel de-al şaselea film este încă necunoscut, dar nu suntem siguri ce vor face fanii iubitori de maşini daca "iubita" lor pe patru roţi va primi doar un rol secundar în loc de rolul principal.

Vorbind de roluri, se aşteaptă ca în al  şaselea Fast and Furious să joace Vin Diesel, Paul Walker şi Dwayne Johnson ca personaje principale.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3044 :: 17.79MB