No SSO cookie

Economisesti 2 ani si iti modernizezi masina

voteaza
(0/ 0)
Economisesti 2 ani si iti modernizezi masina
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Afla cum poti sa iti modernizezi masina intr-un mod cat mai eficient

 
 

Cu totii avem o pasiune pentru masini, mai ales daca sunt proaspat iesite de pe linia de asamblare, si cu atat mai mult daca sunt ale noastre. Le ingrijim cat putem, dar pe langa strictul necesar ne dorim, din cand in cand, si cate un accesoriu mai interesant: poate un GPS sau senzori de parcare, ca sa ne fie mai usor la volan. Insa aceste mici avantaje costa destul de mult uneori si  poate nu vrem sa dam banii pe ele chiar atunci.


Iti suna cunoscut? Acum poti sa economisesti bani si castigi si ceva in plus cu depozitul pe 2 ani MAXIPLUS BCR . Cu dobanda la scadenta de 14%, ai destui bani sa iti aranjezi masina asa cum vrei tu.

Depozitul MAXIPLUS BCR iti ofera conditii avantajoase si o flexibilitate mare pentru orice suma vrei sa depui. Este simplu, pentru un depozit la termen de 2 ani, la scadenta primesti o dobanda de 14%* la suma depusa, ceea ce poate insemna un avantaj considerabil pentru planurile tale. Iar daca ai nevoie urgenta de bani, nu-ti face griji – ii poti retrage oricand si chiar si in aceasta situatie primesti o dobanda anuala care variaza intre 3% si 6%. Aceasta dobanda depinde de perioada de timp care a trecut de la crearea depozitului pana in acel moment. Iar daca depozitul tau a ajuns la termen, comisionul de retragere a numerarului este 0.

E foarte simplu: daca depui 1.000 de lei in depozitul MAXIPLUS BCR, 24 de luni mai tarziu, ai 140 de lei in plus (din care se retine impozitul de 16%) sa iti cumperi ce accesorii doresti.

Acest depozit este chiar mai accesibil, pentru ca nu ai o suma minima impusa pentru constituire. Astfel, e usor sa pui bani deoparte, fara vreun efort in plus.

*Oferta valabila in perioada 3 – 31 octombrie 2011; pentru depozitul MAXIPLUS BCR dobanda anuala este de 7%.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1518 :: 22.11MB