No SSO cookie

Dunlop aduce în standul sau de la SIAB, în premiera europeana, modelul COMARTH S1

voteaza
(0/ 0)
Dunlop aduce în standul sau de la SIAB, în premiera europeana, modelul COMARTH S1
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dunlop prezintă la standul său de la Salonul Internaţional al Automobilului Bucureşti, în premieră europeană, o maşină cu totul specială, COMARTH S1, echipată cu anvelope Dunlop SP Sport 9000.

 
 
[poza1s]COMARTH S1 este produsă în serie mică - circa 40 de bucăţi pe lună, marea majoritate fiind destinate pieţei nord-americane. Pentru clienţii europeni, maşina va fi disponibilă începând de anul viitor. COMARTH beneficiază de performanţele tehnice oferite de motorul, cutia de viteze şi direcţia care poartă semnătura Ford. Motoarele utilizate de COMARTH pentru modelul S1 sun Ford Zetec 1,4i şi 1,6i, capabile să atingă 100km/h în 8,5 şi respectiv 7,5 secunde, vitezele maxime fiind de 175 şi 185 km/h. Preţul unui astfel de model se ridică la circa 70.000 de euro. [poza2s]SP Sport 9000 de la Dunlop este o anvelopă sport prin excelenţă, pentru automobile de înaltă performanţă şi preparate, fiind vârful de gamă al anvelopelor Dunlop pentru turisme. “Suntem mândri că Dunlop menţine tradiţia de a echipa în premieră maşini de mare clasă, iar acest automobil sport decapotabil COMARTH este în mod sigur una dintre atracţiile acestei ediţii a SIAB”, declară Răzvan Boşomoiu, Marketing Manager Goodyear Dunlop Tires Romania. [poza3s]Cea de-a doua maşină echipată cu anvelope Dunlop SP Sport 9000 ce poate fi admirată în standul Dunlop din cadrul SIAB este Porsche 911 GT3. “Anvelopele Dunlop sunt recunoscute pe plan mondial pentru performaţele lor şi sunt asociate cu ideea de competiţie şi de sportivitate, fiind un partener perfect pentru aceste splendide automobile sport,” adaugă Răzvan Boşomoiu.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1691 :: 17.77MB