No SSO cookie

Dodge Dart 2013 si tehnologia de incarcare wireless

voteaza
(0/ 0)
Dodge Dart 2013 si tehnologia de incarcare wireless
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Chrysler vin pe piata cu un serviciu interesant, incarcare prin wireless. Desi tehnologia exista pe piata de ceva timp, a fost adoptata in mod oficial abia acum, de catre Chrysler. Daca vreti sa aflati mai multe, cititi mai departe.

 
 

Cei de la Chrysler au anuntat ca vor oferi un serviciu de incarcare wireless. Acesta va fi disponibil la viitorul model Dodge Dart 2013.
Aceasta modalitate de incarcare va functiona in cazul MP3-urilor, iPhone, Blackberry si Android. Cei de la Pentastar spun ca acest accesoriu in valoare de 200 de dolari este o noutate in industria auto, insa a fost oferit ca o solutie alternativa de ceva timp incoace de catre diversi dealeri. Totusi, este prima data cand este adoptat in mod oficial de catre un producator. Exista si un dar insa, acest dispozitiv va trebuit platit separat, la fel si instalarea sa. Totusi, incarcarea wireless este o tehnologie buna, iar cei de la Chrysler merita credit pentru adoptarea ei in mod oficial. Puteti vedea dispozitivul in actiune urmarind materialul video de mai jos.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2588 :: 22.11MB