No SSO cookie

GM introduce incarcarea wireless incepand cu 2012

voteaza
(0/ 0)
GM introduce incarcarea wireless incepand cu 2012
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

GM doreste sa introduca noua tehnologie de incarcare wireless incepand cu 2012. Noua tehnologie va fi disponibile pe un numar mare de modele realizate de grupul auto american, inclusiv pe modelele europene.

 
 
General Motors lucreaza impreuna cu cei de la Powermat pentru a finaliza o suprafata care permite incarcarea wireless a telefoanelor mobile, iPod-ului si in viitor chiar si sistemelor GPS. Powermat este un producator de electronice specializat in incarcarea wireless a dispozitivelor.

Noua tehnologie functioneaza pe baza campurilor electromagnetice. Suprafata aceasta [ermite transmiterea energiei electrice catre bateria dispozitivelor, rezultand astfel in incarcarea acestora. Primul model care va beneficia de noua tehnologie este Chevrolet Volt.

Micky Bly, seful departamentul de electronica de la GM a declarat ca scopul noii tehnologii este de a usura viata clientilor. In viitor noua tehnologie va inlocui incarcarea standard datorita universalitatii acesteia.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1596 :: 22.11MB