No SSO cookie

Detroit LIVE: Porsche 918 RSR Coupe Concept

voteaza
(0/ 0)
Detroit LIVE: Porsche 918 RSR Coupe Concept
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Live de la Detroit 2011, o galerie foto si un video cu supercarul Porsche 918 RSR Coupe Concept.

 
 
Porsche a decis sa nu dezvaluie inca versiunea destinata productiei de serie a modelului 918 Spyder, Si pentru a capta atentia asupra sa, Porsche a prezentat, la Detroit 2011, o masina destinata motorsportului, 918 RSR Coupe Concept.


Combinand tehnolofia hibrid destinata curselor auto, cu un look spectaculos al caroseriei, RSR este cel putin la fel de impresionant ca studiul de design prezentat anul trecut la Geneva.


918 RSR are sub capota un V8 de 3,4 litri, care produce 563 CP, la 10.300 rpm, cuplata la o cutie de viteze specfiala pentru curse, cu sase rapoarte, prevazuta cu padele, care transmite miscarea catre puntea spate.


O pereche de motoare electrice, care produc impreuna 204 CP, sau separat 102, ridica puterea totala a masinii la 767 CP. Producatorul german noteaza faptul ca puterea extra, de provenienta electrica, este disponibila pentru aproximativ opt secunde, cand sistemul este incarcat la capacitate maxima. Sistemul de recuperarea energiei si cel de stocare  sunt preluate de la Porsche 911 GT3 R Hybrid.


918 RSR mai dispune de un sistem de fucntionare a cuplului vectorial, rezultat de la cele doua motoare electrice,  cu o distributie variabila a cuplului motor catre puntea fata, fapt care mareste agilitatea si imbunatateste raspunsul directiei.


In afara caroseriei de tip coupe, cu plafon fix si portierele caracteristice, cu deschidere in unghi, pe verticala, 918 RSR are o gura de admisie a aerului, suplimentara, amplasata in plafon, intre cele doua portiere, un pachet aerodinamic special, care include difuzoare de aer in spoilerul fata si o imensa aripa deportanta, precum si jante de competitie, de 19 inci, cu un singur prezon de fixare  si anvelope slick .


Interiorul a fost modificat avand un singur scaun special pentru cursele auto, in timp ce in locul pasagerului din dreapta se afla amplasat acumulatorul.





                                                              Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4197 :: 17.79MB