No SSO cookie

Detroit LIVE: General Motors lanseaza Opel in Australia

voteaza
(0/ 0)
Detroit LIVE: General Motors lanseaza Opel in Australia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Detroit Auto Show 2011 este locul tuturor tipurilor de premiere: General Motors duce Opel in Australia!

 
 
Divizia europeana a concernului General Motors, a anuntat ieri, la Detroit Auto Show 2011, ca Opel va intra pe piata din Australia in anul 2012.


Nick Reilly, presedintele Opel a declarat la Detroit 2011: "Aceasta lansare este o parte importanta a strategiei de expansiune internationala. Datorita cresterii cererii pentru design si tehnologie germana, piata auto australiana reprezinta o excelenta oportunitate pentru Opel. Soferii australieni au o mare afinitate pentru vehiculele Opel."


In declaratia oficiala de presa, Opel a anuntat ca oferta companiei va include Insignia, Astra si Corsa, dar gama completa va fi anuntata la o data apropiata celei de start a vanzarilor.


Subsididara australiana GM, Holden, va continua, cel mai probabil, sa ofere modelul Commodore cu tractiune spate, si Caprice, alaturi de restul gamei redenumite, de provenienta Chevrolet si Daewoo, precum Spark, Captiva si Cruze. Brandul Opel va fi repozitionat pe piata ceva mai sus decat in  prezent, alaturi de competitorul direct, Volkswagen.


Urmand deja anuntatelor lansari ale brandului din Chile si Israel, Australia devine cea de a treia tara unde Opel isi va vinde masinile, in cautarea intaririi esporturilor si cresterea vanzarilor. Compania germana afirma ca si alte piete sunt luate in vizor, precum Argentina, Orientul Mijlociu si o expansiune in China si Africa de Sud.



Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6613 :: 17.79MB