No SSO cookie

Detroit 2011 Preview: Hyundai Curb Crossover Concept

voteaza
(0/ 0)
Detroit 2011 Preview: Hyundai Curb Crossover Concept
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Au inceput prelansarile si Hyundai isi dezvaluie cel de al doilea punct de atractie pregatit pentru Detroit 2011: Curb Crossover Concept Sudy.

 
 
Asa cum ne-am obisnuit, inaintea oricarui salon auto, producatorii isi incep propriile campanii de promovare si lasa sa se scurga mai multe date despre ce vor prezenta in premiera.
Hyundai aduce sub lumina reflectoarelor cel de-al doilea sau punct forte, pregatit pentru Detroit 2011, un studiu de design derivat din sculptura fluida, fiind o evolutie a acestuia. Stilul de design al modelului Curb se mai poate intalni si pe ultimele versiuni Sonata si Elantra.



Hyundai Curb Crossover Concept va imparti gloria punctelor principale de atractie de la standul Hyundai, alaturi de Veloster, pe care l-am prezentat zilele trecute.


Firma sud-coreeana a dat publicitatii foarte putine detalii privitoare la concept-car-ul care poarta numele de cod HCD-12. Se stie insa, ca designul a fost realizat in cadrul diviziei proprii, California Design Center.


Prezentarea oficiala  Hyundai Curb Crossover Concept va avea loc luni, 10 ianuarie in Cobo Hall din Detroit.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1495 :: 17.78MB