No SSO cookie

Detalii despre noul Audi A6

voteaza
(0/ 0)
Detalii despre noul Audi A6
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Au aparut primele informatii despre noul model Audi A6, model care va fi lansat in 2012.

 
 
Modelul Audi A6 a fost lansat prima data in 1994, iar pana acum au fost lansate trei generatii. Audi va lansa noul Audi A6, care reprezinta cea de-a patra generatie in anul 2012. Noul model Audi A6 va avea un sasiu cu 50% mai usor decat modelul curent. Noul A6 va fi mai usor datorita folosirii noului sasiu din aluminiu ASF II. Cu toate ca noul model va fi mai usor decat modelul curent, acesta va fi rigid, deci mai stabil.

Datorita greutatii reduse, noul Audi A6 va avea un consum si emisii de CO2 cu mult reduse. Rigiditatea sporita a sasiului va permite ca noul Audi A6 sa fie mai manevrabila si mai stabila la condus, oferind soferului o experienta mai buna la volan.

In ceea ce priveste propulsoarele, se pare ca Audi va oferi propulsoare pe benzina si diesel V6, V8 si V10, care vor dezvolta o putere intre 185 si 350 CP. S-ar putea ca noul A6 sa fie disponibil si cu tehnologia hibrida, dat fiind faptul ca Audi doreste sa intre puternic si pe aceasta nisa.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2007 :: 22.11MB