No SSO cookie

Detalii complete despre proiectul BMW i Megacity

voteaza
(0/ 0)
Detalii complete despre proiectul BMW i Megacity
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW va incepe proiectul i Megacity in 2013.

 
 
Oficialii BMW au declarat ca proiectul i Megacity va fi lansat in 2013. Proiectul i Megacity reprezinta primul model electric lansat de compania bavareza. Acestia vor incepe cu un model electric din aceasi clasa cu Volkswagen-ul Golf. Va avea motorul montat in spate, iar tractiunea va fi de asemenea una spate.

BMW a declarat ca va fi o masina revolutionara, atat in design, cat si performante, consum si emisii de CO2. Noul model va fi primul dintr-o serie de modele electrice, care vor fi comercializate de noua companie dezvoltata de BMW. Acestia vor lansa cu timpul si modele sport cu emisii reduse.


Autonomia noului model electric va fi de aproximativ 250 km. Aceste performante se datoreaza caroseriei din fibra de carbon si a sistemului aerodinamic eficient. Materialele folosite permit producatorului sa realizeze masini cu un cost de productie redus, astfel ca noii clienti se vor putea bucura de o masina electrica la un pret accesibil.

La fel ca si modelul Mini E, noul model electric produs de BMW va folosi sistemul de decelerare dinamic. Acesta franeaza masina in cazul in care soferul ia piciorul de pe pedala de accelerare. Datorita acestei decelerari pronuntate, energia regenerata din franare creste autonomia in oras cu pana la 20%. BMW va comercializa noile modele cu propria gama de baterii. Bavarezii vor imprumuta si din tehnologia modelului hibrid BMW Seria 1 Active E.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1832 :: 15.06MB