No SSO cookie

Deschiderea pistei de testare Chevrolet în Florida

voteaza
(5/ 1)
Deschiderea pistei de testare Chevrolet în Florida
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Eforturile designerilor Chevrolet şi ale inginerilor din cadrul Walt Disney Imagineering pot fi admirate la Walt Disney World Resort, unde pista de testare Chevrolet este deschisă publicului.

 
 

Acest punct de atracţie reproiectat le oferă vizitatorilor o perspectivă amănunţită asupra unui studio profesionist de design, creând o experienţă virtuală multisenzorială în domeniul designului auto, în premieră în această industrie.

Chevrolet şi Disney şi-au pus la bătaie cei mai buni designeri, cu o expertiză vastă, de la design industrial şi auto până la arhitectură şi animaţie. Colaborarea în materie de design a început cu 18 luni în urmă, bazându-se pe câteva principii călăuzitoare – crearea unei experienţe personale, futuriste şi optimiste.

Primul şi cel mai mare departament de design al unui producător auto internaţional, are o reţea de zece centre de design în şapte ţări. Echipa de design a GM este formată din designeri din multiple domenii, nu doar din specialişti în designul autovehiculelor. În studiourile din întreaga lume lucrează designeri din domeniul arhitecturii, modei, ceramicii, designului grafic şi de interior. Aceştia îşi împărtăşesc expertiza, abordările şi perspectivele noi.

Walt Disney World Resort este o destinaţie de recreere şi distracţie de talie mondială, lângă pista amenajată, ce ocupă o suprafaţă de aproximativ 60.374 km pătraţi, cuprinzând patru parcuri tematice (Regatul magic, Epcot, Disney’s Hollywood Studios şi Regatul animalelor Disney); două parcuri acvatice de aventuri (Blizzard Beach şi Typhoon Lagoon); 35 de hoteluri în cadrul staţiunii (25 dintre acestea fiind deţinute şi administrate de Walt Disney World, inclusiv şapte complexe turistice Disney Vacation Club); cinci terenuri de golf; două spa-uri ce oferă servicii complete; Disney’s Wedding Pavilion; Complexul ESPN Wide World of Sports şi Downtown Disney, un complex ce include centre de distracţie, cumpărături şi restaurante. Walt Disney World Resort este o locaţie inclusă şi în pachetele de vacanţă oferite de Disney Cruise Line. Amplasată în Lake Buena Vista, Fla., la douăzeci de mile sud de Orlando, Walt Disney World Resort a fost inaugurată la 1 octombrie 1971. Este deschisă zilnic, pe toată durata anului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2107 :: 17.79MB