No SSO cookie

De sezon: Sania Volkswagen

voteaza
(0/ 0)
De sezon:  Sania Volkswagen
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen a creat o sanie GTI si una plianta

 
 

Volkswagen a mai proiectat si altadata sanii pentru zapada, producatorul german comercializand in ultimii ani mai multe modele facute dupa automobilele sale.

Pentru 2012, producatorul german a lansat doua noi sanii, care sunt in prezent disponibile prin comanda exclusiva  pe site-ul sau oficial.

Cea mai interesanta sanie este, bineinteles, sania Crazy Bob, bazata pe modelul Golf GTI, care este fabricata din plastic si are suport pentru picioare. Aceasta are un pret de  64,9 euro in Germania.

A doua sanie este una din lemn, traditionala, care vine cu logo-urile Volkswagen pe ea, producatorul sustinand ca aceasta poate incapea an orice masina dupa ce a fost pliata. Sanie de lemn are un prea de  49,9 euro.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4156 :: 22.12MB