No SSO cookie

Daihatsu si Toyota au facut gemeni: Ayla si Agya

voteaza
(0/ 0)
Daihatsu si Toyota au facut gemeni: Ayla si Agya
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Daihatsu si Toyota si-a prezentat gemenii Ayla si Agya la Indonesia Motors Show.

 
 

Compania Daihatsu a avut foarte mult de luru in ultima perioada, deoarece s-a pregatit pentru lansarea concomitenta la Indonesia Motor Show a trei concepte noi: D-R, D-X si UFC, alaturi de noul Ayla, care va fi deja imediat disponibil pe piata locala.

Ayla este un vehicul de clasa mica, cu cinci usi, destinat traficului urban. Masina masoara cu putin peste 3,5 metri in lungime si exte oferita exclusiv cu motorizarea de 1.0 litri, in trei cilindri, care ofera 65 CP si un cuplu motor de 87 Nm.

Daihatsu Ayla a fost acompaniat la salonul indonesian de gemenul sau Agya, care poarta sigla Toyota. Acesta din urma, produs tot de Daihatsu, ca parte a unei asocieri OEM dintre cele doua companii, vine cu o parte frontala putin diferita, unde bara de protectie si grila au alt desen, isna in rest, cele doua masini sunt identice.

In plus, Toyota va oferi si o varianta TRD S (foto) a modelului Agya, care dispune de un pachet aerodinamic special, care cuprinde spoilerele fata-spate si pragurile laterale, alaturi de jante din aliaj si cateva imbunatatiri minore aduse interiorului.

Motorizarea 1.0 de pe Ayla, este aceeasi care pune in miscare si toate versiunile Agya, inclusiv varianta TRD S.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2167 :: 17.79MB