No SSO cookie

Daewoo va monta motoare Euro 3 pentru modele Cielo, Matiz si Nubira II

voteaza
(0/ 0)
Daewoo va monta motoare Euro 3 pentru modele Cielo, Matiz si Nubira II
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Daewoo Automobile Romania va lansa, la sfirsitul lunii ianuarie 2004, primul model Cielo echipat cu motor care se încadrează în normele europene de poluare Euro 3, a declarat, miercuri, directorul de relaţii publice al companiei, Valeriu Ţones, cu ocazia premierii clientului numărul 20.000 din acest an.

 
 
[poza1s]Noile motoare Euro 3 vor fi disponibile, până la sfârşitul anului viitor, şi pentru modelele Matiz şi Nubira II, ceea ce va conduce, în opinia oficialilor Daewoo, la majorarea vânzărilor la un nivel de circa 28.000 unităţi, faţă de un volum estimat în acest an la un număr de 22.000 autoturisme comercializate. Compania a vândut în primele 10 luni ale anului peste 20.000 de autoturisme, cu peste 70% mai mult faţă de perioada similară a anului trecut. Cele mai solicitate modele Daewoo au fost Matiz şi Cielo, primul dintre acestea cumulând în intervalul ianuarie - noiembrie un total de 14.520 de unităţi livrate, în timp ce Cielo a înregistrat vânzări de 4.680 de unităţi. Potrivit reprezentanţilor companiei, la sfârşitul anului 2003, numărul automobilelor Daewoo înmatriculate în Romania va ajunge la circa 145.000 unităţi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1750 :: 17.76MB