No SSO cookie

Daewoo Automobile România a înregistrat cele mai mari vânzari lunare dupa 1995

voteaza
(0/ 0)
Daewoo Automobile România a înregistrat cele mai mari vânzari lunare dupa 1995
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pentru Daewoo Automobile România, octombrie a fost cea mai bună lună din ultimii 8 ani, din punct de vedere al vânzărilor, cu peste 3.300 de masini vândute. În acelaşi timp, în primele 10 luni, compania a comercializat peste 18.000 de maşini, cu 75% mai mult faţă de perioada similară a anului trecut.

 
 
[poza1s] În urma acestor rezultate, oficialii Daewoo preconizează că la sfârşitul anului 2003, numărul automobilelor Daewoo care circulă pe străzile României va ajunge la circa 145.000. În acelaşi timp, politica de marketing a companiei, de diversificare a ofertei de modele şi preţuri, de adaptare la cerinţele şi posibilitatile financiare ale clienţilor, contribuie în mod decisiv la îndeplinirea planului de vânzări pentru anul 2003, de peste 22.000 unităţi vândute pe piaţa internă. [poza2s]Modelul Matiz, motorul vânzărilor companiei, continuă sa fie liderul segmentului mini pe piaţa românească, atingând în acelaşi timp şi cea mai înaltă cotă de piaţă în segment în luna octombrie. Cielo este al doilea în urmea vânzărilor, în cazul acestuia tendinţa de creştere a vanzărilor menţinându-se datorită sistemului dual de alimentare benzină – GPL. Sistemul de alimentare cu GPL (gaz petrol lichefiat) garantează un grad redus de poluare si un cost redus la exploatarea automobilului. Menţinerea pretului GPL la circa 60% din preţul benzinei a determinat tot mai mulţi clienţi să aleagă această variantă de motorizare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1325 :: 17.76MB