No SSO cookie

Daewoo Automobile Romania un nou sistem de leasing

voteaza
(0/ 0)
Daewoo Automobile Romania un nou sistem de leasing
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Incepand cu data de 19 martie 2001, oferta Daewoo Automobile Romania devine mai atractiva prin introducerea unui nou sistem de leasing financiar. Noua varianta este ganditã pentru a fi accesibila unor categorii cât mai largi de clienti, printr-un pret de pornire mai mic cu aproximativ 5%, pret care acum nu mai difera de pretul în cazul platii cash. Contractele se pot face pe perioade de unu, doi sau trei ani, includ asigurare full casco si se adreseazã inclusiv persoanelor fizice. Este redusã semnificativ redeventa lunarã (rata lunara), cu valori între 31 si 38%, si include TVA. Plata taxelor si impozitelor aferente cad în sarcina Daewoo Automobile Romania. Valoarea redeventei (ratei) pentru cele cinci modele: Tico - de la 58 USD/lunã, Matiz - de la 73 USD/lunã, Cielo - de la 140 USD/lunã, NubiraII - de la 195 USD/lunã, Leganza - 265 USD/lunã.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de bogdan7817

ce dobanzi mari percepeau atunci firmele de leasing..... aproate 40%.inca era o piata in formare

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1433 :: 17.76MB