No SSO cookie

Dacia va lansa un monovolum in 2012

voteaza
(0/ 0)
Dacia va lansa un monovolum in 2012
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dacia isi va extinde gama cu un nou model MPV, care va vedea lumina zilei anul viitor la Frankfurt si va fi disponibil pe piata din 2012.

 
 

Dacia se afla intr-o continua expansiune pe piata auto. Nivelul istoric al productiei si vanzarile record permit producatorului auto din Romania sa proiecteze noi produse destinate unor segmente virgine pentru Dacia.


Mai precis, conform presei franceze, Dacia se va extinde din 2012 cu un nou produs. Este vorba despre pimul monovolum romanesc, un MPV care va purta sigla Dacia. Primele informatii sugereaza un monovolum ca nu va fi vorba despre un Scenic mai mic, ci mai degraba de un Kangoo mai mare.


Se estimeaza ca noul monovolum Dacia va avea 7 locuri, la fel ca si versiunea extinsa a lui Logan MCV, si doua usi glisante in spate. Dacia va gandi un model care sa poata fi usor transformat intr-o utilitara, un model cu o capacitate mare de incarcare.



Prima infatisare a monovolumului Dacia va fi sub forma de concept, in martie 2011 la Salonul Auto de la geneva, urmand ca toamana anului viitor la Frankfurt sa fie prezentat modelul de serie. Comercializarea ar urma sa inceapa in 2012 iar motorizarile vor fi cele din gama lui Duster.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1920 :: 22.11MB