No SSO cookie

Dacia va lansa in Romania editia limitata Black Line

voteaza
(0/ 0)
Dacia va lansa in Romania editia limitata Black Line
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dacia va lansa in cursul zilei de azi noua editie limitata Black Line.

 
 
Dacia va lansa azi noua editie limitata Black Line care va reprezenta cea mai bine dotata versiune a unui model din gama Dacia. Noua editie limitata va fi prezentata de Dacia in cursul zilei de azi. Editia Black Line a fost lansata anul acesta in Franta pentru modelele MCV, Sandero si Logan.

Dacia Black Line va fi definita prin vopseaua metalizata neagra, o premiera pentru Dacia de la preluarea de catre Renault. In plus, editia speciala de la Dacia va beneficia de toate elementele existente pe nivelul de dotare Laureate. Mai mult, editia speciala vine cu un interior personalizat de culoarea neagra. In principal,  producatorul roman vorbeste despre insertii speciale si tapiteria neagra. Nu trebuie uitate volanul imbracat in piele sau radio CD-ul cu MP3 Player si telecomanda.

Inainte de 1989,  singurele Dacii negre pe care le puteai vedea pe strada erau Dacia 2000, un model exclusivist accesibil doar pentru elita vremii. Dacia 2000 era produs doar in culoarea negru sau albastru inchis.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1549 :: 17.78MB