No SSO cookie

Dacia va lansa Duster cu transmisie automata in Romania

voteaza
(0/ 0)
Dacia va lansa Duster cu transmisie automata in Romania
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dacia va lansa pe piata din Romania o versiune cu transmisie automata pentru modelul Duster. In 2011 va incepe si productia modelului Duster cu volan pe dreapta.

 
 
Dacia va accelera exporturile incepand cu anul 2011,  pe fondul unei cereri ridicate pentru produse marcii detinute de Renault. Cresterea volumului catre export este sustinut prin gama de modele, motoarele produse la Mioveni si mai ales prin unitatile dezasamblate care vor lua drumul uzinelor din Rusia, India sau Brazilia, unde de la anul va fi asamblat Duster.

Jerome Olive, directorul Dacia, a declarat pentru Ziarul Financiar ca incepand cu anul viitor vor fi produse primele exemplare Duster cu volan pe dreapta, in contextul in care marca autohtona va intra pe piata din Marea Britanie incepand cu anul 2012. Demararea productiei pentru modelele comercializate in Regatul Unit va avea loc cu cateva luni inainte de prezentarea oficiala a primului Duster cu volanul pe dreapta.

Directorul Dacia a confirmat ca Duster va fi disponibil si cu transmisie automata, versiune ce urmeaza sa fie comercializata si in Romania. In aceste conditii, Duster va marca o noua premiera pe piata romaneasca: prima Dacie cu transmisie automata. Olive a precizat ca lansarea lui Duster cu transmisie automata va fi facuta la o data ulterioara, dupa un studiu atent asupra cerintelor pietii.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Ady5158

da, ma rog, eu nu sunt adeptul transmisiei automate. in afara de comoditatea soferului, ce avantaje aduce?

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1724 :: 17.78MB