No SSO cookie

Dacia mareste cadenta de productie

voteaza
(0/ 0)
Dacia mareste cadenta de productie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dacia si-a majorat cadenta de fabricatie de la 1346 la 1366 de vehicule pe zi.

 
 
Incepand din aceasta saptamana, Uzina Dacia de la Mioveni si-a majorat cadenta de fabricatie de la 1346 la 1366 de vehicule pe zi. Totodata, in cursul lunii aprilie, activitatea de fabricatie va include si trei zile de sambata. Astfel, salariatii Dacia au lucrat in doua schimburi sambata, 10 aprilie, urmand sa fie rechemati in uzina si pe 17 si 24 aprilie.


Cresterea cadentei si prezenta salariatilor la lucru in zilele de sambata sunt rezultatul intrarii in fabricatie a celui de-al saselea model al marcii, Dacia Duster. Din cele 1366 de unitati fabricate zilnic in uzina de la Mioveni, 260 sunt Dacia Duster.


Incepand de maine, 15 aprilie, va demara Operatiunea Porti Deschise in toata reteaua autorizata Dacia. Preluarea comenzilor pentru Dacia Duster a inceput inca de la Salonul Auto de la Geneva, odata cu lansarea sa la nivel international.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1515 :: 17.78MB