No SSO cookie

Dacia lanseaza o oferta promotionala pentru modelele Berlina si Break

voteaza
(0/ 0)
Dacia lanseaza o oferta promotionala pentru modelele Berlina si Break
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Automobile Dacia Pitesti si Renault Finantare Romania, in colaborare cu BRD, au lansat o oferta de credit pentru cumpararea autoturismelor Dacia, care permite clientilor sa achizitioneze un model din gamele Berlina sau Break fara sa plateasca primele doua rate lunare. Avansul necesar este de 20% din valoarea autoturismului, iar perioada de plata poate ajunge la 60 de luni. Oferta este valabila numai in luna aprilie a acestui an, astfel ca prima rata va fi platita in luna iulie.

Grupul Renault a infiintat, in toamna anului 2000, filiala Renault Finantare Romania, care pune la dispozitia dealerilor Dacia toate materialele si logistica necesara derularii sistemului de credite si vinzari in rate. Renault Finantare Romania urmeaza sa lanseze si sistemul de finantare prin leasing.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1989 :: 22.09MB