No SSO cookie

Dacia estimeaza o productie de circa 2.000 de unitati Solenza în luna martie

voteaza
(0/ 0)
Dacia estimeaza o productie de circa 2.000 de unitati Solenza în luna martie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Automobile Dacia - Group Renault va remonta în luna martie producţia de autoturisme după diminuarea acesteia în luna februarie, compania având în plan asamblarea unui număr de aproximativ 4.300 de unităţi, din care circa 2.000 vor fi Dacia Solenza, a declarat, luni, în exclusivitate pentru www.masini.ro, Constantin Stroe, director general al societăţii.

 
 
[poza1s]”Luna februarie a fost o lună pentru care s-a previzionat o producţie diminuată faţă de lunile obişnuite, motivul acestei scăderi fiind scoaterea din producţie a modelului Supernova şi implementarea noului model Solenza”, a spus directorul adjunct Dacia.
Acesta a adăugat că în lunile viitoare, producţia totală Dacia va cunoaşte o revigorare, în acelaşi timp cu susţinerea producţiei pentru noul model Solenza, care va intra la vânzare pe piaţă pe 10 aprilie.
[poza2s]"Cererile înregistrate în perioada dinainte de lansare ne asigură că obiectivele de vânzări estimate, de 35.000 de unităţi Solenza pentru acest an, vor fi atinse şi chiar depăşite” a menţionat Constantin Stroe.
În privinţa exporturilor pentru noul model Solenza, oficialul Dacia a precizat că acestea se vor derula începând din mai-iunie, până atunci urmărindu-se asigurarea cererii de pe piaţa internă. Numărul de maşini bugetat pentru export este de 10.000 de unităţi Solenza, în prezent realizându-se toate condiţiile pentru ca acest obiectiv să fie depăşit.
[poza3d]Referitor la producţia în Iran a viitorului model Dacia de 5000 de euro, cunoscut sub numele de cod X90, acesta se va fabrica şi în Iran, în urma unui parteneriat cu compania locală IDRO.
Deocamdată nu s-a putut încă specifica numele sub care maşina produsă în Iran va fi scoasă la vânzare, însă directorul adjunct Dacia, Constantin Stroe a confirmat pentru www.masini.ro că Dacia Piteşti va furniza circa 25-30% din componentele şi subansamblele modelului fabricat în Iran.
[poza4d]Iran dispune de o puternică industrie auto şi de o reţea bine organizată de producători de componente, se afirma în urmă cu câteva zile într-un comunicat al companiei Renault.
De asemenea, piaţa auto iraniană, aflată într-o perioadă de expansiune în ultimii trei ani, a ajuns la un nivel de 450.000 de unităţi în anul fiscal 2002/2003.
Iranul este a treia locaţie unde Dacia de 5.000 de euro va fi fabricată, după România unde acest model va fi lansat anul viitor, şi Rusia, unde lansarea va avea loc în 2005.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2386 :: 22.16MB