No SSO cookie

Dacia Duster, masina oficiala a Duelului Viorilor

voteaza
(0/ 0)
Dacia Duster, masina oficiala a Duelului Viorilor
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Duster pleaca in turneul national „Duelul Viorilor”

 
 

Doua viori celebre, Stradivarius si Guarneri, doi maestri ai arcusului, Liviu Prunaru si Gabriel Croitoru alaturi de un artist al clapelor, Horia Mihail, pleaca in turneul national „Duelul Viorilor”, intr-o Dacia Duster.

Intre 12 si 25 septembrie, Dacia Duster ii va purta in noua orase ale tarii - Galati, Iasi, Bacau, Pitesti, Bucuresti, Ploiesti, Sibiu, Timisoara si Cluj-Napoca - unde cele doua viori de colectie se vor duela arbitrate de pian. Dacia este masina oficiala a turneului.

Vioara Stradivarius a fost construita de celebrul lutier italian in anul 1694. Instrumentul este pus la dispozitia lui Liviu Prunaru de vestita orchestra Royal Concertgebouw – Ámsterdam.  
Vioara Guarneri del Gesu, dateaza din anul 1730 si este instrumentul pe care a cantat compozitorul George Enescu. Ea este pusa la dispozitia violonistului Gabriel Croitoru de Muzeul National ”George Enescu”, in patrimoniul caruia se afla.
Cei doi violonisti se vor intrece intr-un program cu lucrari semnate de Johannes Brahms, Bedrich Smetana, Fritz Kreisler, Dmitri sostakovici, Georg Fridrich Händel, Serghei Prokofiev etc.

Asocierea Dacia cu „Duelul Viorilor” se alatura altor parteneriate de succes si de lunga durata prin care compania isi reafirma atasamentul fata de valorile romanesti si de muzica clasica: Festivalul International George Enescu, Festivalul International al Orchestrelor Radio RaDiRo sau „Clasic e fantastic” - proiect educational de muzica clasica destinat copiilor si tinerilor .

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1622 :: 22.11MB