No SSO cookie

Dacia a ajuns la 300.000 unitati Sandero produse

voteaza
(0/ 0)
Dacia a ajuns la 300.000 unitati Sandero produse
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dacia a anuntat ca a produs exemplarul cu numarul 300.000 a modeluluI Sandero. Exemplarul cu numarul 300.000 apartine unui client din Bosnia si Hertegovina.

 
 
Uzina Dacia de la Mioveni a fabricat vehiculul Dacia Sandero cu numarul 300 000. Modelul Stepway, 1.6l, 90 CP, de culoare gris platine, va fi livrat in cel mai scurt timp unui client din Bosnia si Hertegovina.

 

Lansat in 2008 la Salonul auto de la Geneva, Sandero este in prezent cel mai vandut model al gamei Dacia, in special pe piata Europei Occidentale. in primele 6 luni ale anului 2010, Dacia a vandut 95 756 de vehicule Sandero, cu peste 10 000 de unitati mai mult decat in primul semestru al anului trecut.

 

Alaturi de uzina de la Mioveni, modelul Sandero mai este asamblat, tot sub marca Dacia, la uzina din Casablanca, in Maroc. Alte patru uzine din lume (aflate in Brazilia, Columbia, Rusia si Africa de Sud), produc modelul Sandero sub marca Renault.  



Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1363 :: 17.78MB