No SSO cookie

Cum sa alegem anvelopele de iarna

voteaza
(0/ 0)
Cum sa alegem anvelopele de iarna
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Alegerea anvelopelor de iarna nu este asa de simpla, doar sa va deplasati la magazinul de anvelope din zona si sa le alegeti pe cele pe care le doriti. Exista cateva lucruri pe care o persoana trebuie sa le respecte atunci cand ia decizia finala. Va prezint in continuare cum puteti face acest lucru.

 
 
Alegerea anvelopelor de iarna poate fi o decizie destul de importanta. Nu numai ca cineva trebuie sa isi faca griji pentru cheltuiala pe care o implica, dar este foarte important faptul ca aceste anvelope trebuie sa va ajute pe sosea. Credeti sau nu, exista foarte putine lucruri pe care o persoana trebuie sa le aiba in vedere inainte de a cumpara un set de anvelope universale. Folositi acest ghid simplu atunci cand veti achizitiona un nou set de anvelope si veti putea cumpara setul cel mai bun de care aveti nevoie. De fapt, daca folositi aceste sfaturi simple, veti putea spune daca aveti nevoie de anvelope de iarna sau nu.

Marimea anvelopelor

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa va uitati in manualul masinii dvs. pentru a afla ce fel de anvelope puteti avea pe masina.
Marimea benzii de rulare
Deseori veti dori sa folositi anvelope mai inguste atunci cand conduceti prin zapada si gheata. Motivul este ca anvelopele mai inguste sunt mai potrivite pentru a crea o carare prin lapovita sau zapada in timpul iernii.

Tip

Cele mai bune anvelope posibile pe care le puteti cumpara pentru iarna ar fi anvelopele intarite cu metal. Din pacate, aceste anvelope sunt considerate ilegale in 10 state (adica nu le puteti folosi deloc) si in alte 30 de state pot fi folosite doar sezonier. Asigurati-va ca le puteti folosi sau nu in statul dvs. inainte de a le cumpara.

Montarea

Chiar daca este foarte tentant sa cumparati doar doua anvelope pentru masina, in special pentru masinile cu tractiune pe fata, va trebui sa cumparati un set complet de anvelope pentru ca daca aveti mai multe tipuri de anvelope va va afecta manevrarea masinii. Manevrarea masinii este extrem de importanta in timpul lunilor de iarna si nu veti dori sa faceti lucruri care sa va impiedice sa manevrati corect masina.

Intretinerea

Daca v-ati decis sa cumparati anvelope de iarna, atunci trebuie sa le intretineti. Acestea reprezinta o investitie si astfel trebuie protejate. Acordati putin timp si cititi manualul de intretinere pentru a vedea care este presiunea recomandata pentru anvelopele de iarna. Retineti ca anvelopele dvs. vor pierde aprox. 1 psi (livre /inch patrat = 0,45 kg /6,45cm2) la fiecare zece grade cu care scade temperatura, astfel ca trebuie sa verificati presiunea in mod regulat.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1883 :: 22.16MB