No SSO cookie

Cum alegi cel mai ieftin rca online

voteaza
(0/ 0)
Cum alegi cel mai ieftin rca online
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

RCA-ul este obligatoriu in toata lumea, deoarece acesta acopera costurile asociate cu daunele cauzate unui alt vehicul cu care ai intrat in coliziune, inclusiv facturile medicale, de reabilitare, taxe legale si alte cheltuieli pana la limita asigurarii tale.

 
 

Fie ca esti in cautarea unei polite auto RCA, sau fie ca esti in cautarea unei polite complete de asigurare cu acoperire, gandul ca poti gasi o oferta ieftina este ispititor. Si nu exista nicio modalitate mai buna decat comparand tarifele de la companii sau de la brokerii online.

Calculatorul RCA

Comparatia pe site-rile online se poate face simplu, avand la dispozitie calculatorul RCA. Trebuie doar sa completezi formularul online cu detaliile cerute, spre exemplu experienta de conducere, modelul autovehiculului, anul de fabricatie, adresa, cod postal etc. In urma acestor date calculatorul online va gasi optiunile cu cel mai ieftin RCA, iar daca nu dispui de toti banii, poti opta pentru plata in rate aferente asigurarii, disponibile pentru tine. Este o conceptie gresita sa te gandesti ca toate companiile de asigurare au acelasi pret. La fel ca si conducatorii auto care au propriile lor nevoi, tot la fel si asiguratorii ofera diferite reduceri, prin diagrame diferite. Pretul va fi determinat in functie de datele tale personale, de tipul de masina si de multi alti factori.

Alege cel mai ieftin RCA

Dupa ce ai completat formularul si ai ales varianta cea mai potrivita pentru tine, daca vrei poti vorbi direct cu un broker de asigurari, care te va ajuta sa obtii asigurarea in cel mai scurt timp sau poti aplica pur si simplu, direct online. Preturile pot fi comparate si doar intr-un singur loc, la un singur broker de asigurari. Nu trebuie sa alergi de la un asigurator la altul pentru a afla care este cel mai ieftin RCA si nu trebuie sa stai pe la cozi, putand compara preturile tuturor companiilor de asigurari. Poti gasi rca ieftin intr-un singur loc. Dupa ce ai incheiat asigurarea, aceasta va ajunge la tine in cel mult 24 de ore, indiferent de locatia din Romania, fara costuri suplimentare, transportul fiind gratuit. Pe langa asigurarea rca, care este obligatorie, ca sa circulati in conditii de siguranta, in special iarna sau cand este polei, aveti nevoie de anvelope bune la masina. Trebuie sa tineti cont de clasa de franare pe suprafete umede, care este specificata de toti producatorii de anvelope si este marcata pe eticheta cauciucului in magazin cu litere de la A la G. Cele mai recomandate sunt clasele A si B. Chiar daca pretul acestor anvelope este mai mare, nu trebuie sa faceti rabat de la calitate, mai ales cand este vorba de viata dv. Exista numeroase site-uri online de unde puteti cumpara anvelope ieftine, ca de exemplu cel.ro Acest magazin are printre cele mai mici preturi la anvelope noi si in plus exista un stoc important de anvelope de unde sa alegeti.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1449 :: 17.78MB