No SSO cookie

Cu W8, Volkswagen intra pe piata masinilor de lux

voteaza
(0/ 0)
Cu W8, Volkswagen intra pe piata masinilor de lux
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen a prezentat, de curind, pe piata din SUA, noul Volkswagen Passat W8, prima masina de lux a marcii si cea mai scumpa, avind in vedere pretul de 40.000 USD.

 
 
Noul model este gindit pentru o piata a consumatorilor care nu isi doresc o masina de lux ostentativ de scumpa. De altfel, oferta Volkswagen se va orienta, in viitor, spre publicul tinar, educat, cu stare materiala buna, idee sustinuta de viitoarele lansari anuntate de marca: Touareg SUV si Phaeton, un sedan premium de lux.
Volkswagen 8 porneste de la modelul foarte bine primit Passat, sedan sau wagon, inlocuind motorul 2.8 l V6 GLX 4 Motion cu un nou tip: 4.0 l cu 8 cilindri. Exteriorul si interiorul au suferit schimbari minime. Ceea ce atrage la noul model este "sufletul" sau: motorul, care combina de fapt doua tipuri VR4, pe o baza comuna, echipate cu 270 CP.
Desi Volkswagen nu arata ca o masina de lux destinata celor care vor sa isi etaleze averea, in ce priveste comfortul, modelul W8 prezinta eleganta standardelor europene. Nu lipsesc pielea si lemnul sau sistemul de incalzire electronic. Scaunele din fata sint la fel de luxoase ca orice masina de lux, iar cele din spate sint spatioase, avind loc lejer doua sau trei persoane. Portbagajul mare face ca noul model sa fie o masina ce poate fi folosita zilnic, dar si in vacante.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1643 :: 22.01MB