No SSO cookie

Crestere de 36% a productiei la uzina VW din Slovacia

voteaza
(0/ 0)
Crestere de 36% a productiei la uzina VW din Slovacia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Productia uzinei Volkswagen din Slovacia a urcat anul trecut cu 36,3% fata de anul 2009, evolutie datorata cresterii vanzarilor SUV-urilor fabricate de grupul german.

 
 
 

La uzina amplasata langa Bratislava sunt construite Volkswagen Touareg si Audi Q7, precum si unele piese si subansamble pentru Posche Cayenne. Cererea pentru aceste modele a fost anul trecut, conform datelor raportate de Volkswagen Group, in crestere puternica mai ales in Germania si pe pietele emergente.

Volkswagen a produs in Slovacia 144.510 automobile anul trecut, in crestere de la 106.000 unitati in 2009, in timp ce veniturile au urcat pana la 4,04 miliarde de euro, cu 37,4% mai mult decat in anul precedent.

 

Grupul german intentioneaza sa investeasca in Slovacia inca 1 miliard de euro pana in 2015, la uzina de langa Bratislava urmand sa inceapa, catre sfarsitul acestui an, si asamblarea unui nou model familial din clasa mica. Productia va creste astfel de la 280.000 de unitati pe an, la 400.000 unitati anual.

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1756 :: 22.18MB